Podmienky

Ukladanie dát

Prosím Vás, aby ste si pozorne prečítali tieto podmienky ukladania dát pred tým, než nahráte svoje audio a vyplníte odosielací formulár.

1. Účel Ukladania Dát

Audio nahrávky, ktoré nahráte na stránku, budú použité výhradne na účely zhotovenia výšivky v rámci interaktívnej výstavy „Korene“. Vaše nahrávky nebudú použité na žiadne iné účely a nebudú ďalej distribuované.

2. Zber Osobných Údajov

Pri nahrávaní audia budete požiadaní o vyplnenie odosielacieho formulára, v ktorom uvediete svoju prezývku na identifikáciu audia. V prípade, že sa jedná o externú objednávku výšivky, môžete uviesť dodatočné informácie podľa potreby.

3. Súhlas s Uložením a Použitím Dát

Audio súbory sú uložené na webovom serveri spolu s webstránkou. Nahraním audia a vyplnením odosielacieho formulára vyjadrujete svoj súhlas s týmito podmienkami a s uložením a použitím Vašich údajov uvedeným spôsobom.

4. Bezpečnosť Dát

Zaväzujeme sa, že Vaše nahrávky a údaje nebudú zdieľané s tretími stranami. Údaje budú použité iba v súlade s týmito podmienkami.

5. Projekt Bakalárskej Práce

Upozorňujeme, že tento projekt je súčasťou bakalárskej školskej práce. Cieľom projektu je vytvoriť interaktívny projekt, kde sa audio nahrávky premenia na výšivky, a všetky zhromaždené údaje budú použité výhradne na tento akademický účel.

6. Kontakt

Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete ďalšie informácie, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom kontaktných informácií.

Ďakujem Vám za účasť na projekte Korene 🙂

Kontakt

martina@belejova.art
IG @seelebooks

Ateliér priestor
doc. Mgr. art. Marcel Benčík,
AR 2023/2024